Sunday, September 9, 2012

BEUTSKIN ESSENCE ON MONDAY

Today..hari ke 16 ambik m Beutskin...so far belum ada lagi yang berubah.Masih macam semalam..Nak dapat tahap kulit macam si Adira...kena la constant makan....sekarang..kulit saya dah sekata macam dulu dulu.Alhamdulillah....cuma kalau nak glowing gila macam Adira tu kenala bersabar....InsyaAllah...

FYI,dulu i pernah makan pil stem cell.Mama saya sendiri syorkan tapi disebabkan asyik pening kepala,migrain je pas consume pil tu.Saya terus stop...So..saya tak makan apa apa beauty pil until I found this Beautskin Essence.

Ok.nanti apa apa saya update lagi dari customer saya pulak.Thanks....:)

No comments:

Post a Comment

Post a Comment